Om meg

«Noe av det jeg er mest takknemlig for i livet er alt jeg har vært igjennom. Det har gjort meg til den jeg er i dag!»

Livet mitt startet i 1986 på landet blant kuer, griser og alle andre mulige slags dyr som følger med en bondegård. Her bodde jeg sammen med mamma og pappa og hadde ellers store deler av familien innfor gangavstand.

Barndommen min er mye preget av at mamma ble syk allerede når jeg var 4 år, men ikke bare i negativ forstand som det fleste tror. Selvfølgelig var det negative sider, jeg var mye redd og frustrert, pappa måtte jobbe veldig mye og vi hadde nok ikke mest penger og rutte med, men på den andre siden var jeg heldig og fikk ha mamma hjemme. Og det er slike ting som knytter familien nærmere, så ville aldri vært foruten den båndet vi har fått.

Når jeg var 10 år fikk jeg min første ponni og dressurridning ble min lidenskap. Et hvert ledig minutt var jeg i stallen.

Jeg startet tidlig å arbeide, ville bidra og ta ansvar var naturlig for meg.
I januar 2011 hadde jeg allerede prøvd meg i mange bransjer, alt fra ridelærer til forsikringsrådgiver, og begynte på dette tidspunktet å kjenne på det å jobbe døgnet rundt for at andre skulle nå sine drømmer, ikke var noe for meg.

Jeg tok valget om å starte for meg selv igjen, og utdannet meg som hudpleier og negldesigner. Så startet jeg min egen hudpleiesalong og det var i den forbindelse jeg kom i kontakt med et forretningskonsept med helse og velværeprodukter som passet min salong perfekt.

Produktene holdt det de lovet, ikke bare i salongen, men også i min hverdag.

Jeg begynte og investere noen timer hver uke i forretningskonseptet ved siden av salongen og etter bare 1 år tjente jeg like mye som på salongen. Høsten 2013 hadde jeg doblet dette, så jeg valgte og selge salongen og gå fulltid.

Selskapet som er en del av direktesalgsforeningen ga meg flere spennende år hvor jeg fikk utvikle meg som leder, bygge et fantastisk team og se så mange nå sine drømmer, jeg tok her også min egen utvikling et steg videre og utdannet meg til NLP-Coach.

Etter å ha blitt mamma og vært hjemme i nesten 2 år fikk jeg muligheten til å kjøpe tilbake salongen og nølte ikke et sekund, så november 2017 var salongen igjen i min drift.

Så til sist, sommeren 2018 fikk jeg muligheten til å bli ansvarlig for salg, markedsføring og kursing for All About You Norge. Det er naturlig hårfjerningsprodukter til bruk i salong samt opplæring av de ansatte.

Så nå i dag har jeg 3 fokusområder;

* Bruke kunnskapen jeg har til å løfte salongen til nye høyder, veilede teamet til nye mål og gjøre All About You til ledende leverandør av hårfjerningsprodukter i Norge!

* Utvikle meg videre så jeg blir ennå dyktigere i å hjelpe de jeg får gleden av å jobbe med!

* Ta vare på egen helse og nyte livet maks!

Comments are closed.