En liten intro!

Etter å ha skrivi siste side i et noe snodig år er jeg klar for en ny start og hva passer ikke da bedre enn en introduksjon av meg selv? ?


Jeg er født 4.mars for snart 33 år siden, oppvokst på gård et steinkast fra svenskegrensa på utsiden av Halden i Østfold.
Mine første fotspor ble tråkket opp blant kuer, griser, kalkun og gås og jeg var ikke store frøkna før hest ble den store tingen!
Fikk min første ponni da jeg var 10 år, så herfra handlet alt om hest i mange år ?

Mamma ble syk da jeg var liten, noe som gjorde at jeg ble tidlig voksen, men samtidig er jeg takknemlig, for jeg har lært så mye av det og det har gjort meg til den jeg er idag!
Jeg begynte tidlig å jobbe, klippet gress hos naboer, var med i fjøset og som 16 åring flyttet jeg hjemmefra for å jobbe med hest. Veien gikk til Mysen og selv om jeg med tiden sluttet med hest, ble jeg i Mysen. Jeg trivdes her og kjøpte mitt første hus her ?

En del år seinere er jeg bosatt i Trøgstad som er kun et blunk fra Mysen. Gift med Frank sammen har vi datteren Amanda på 2 og 1/2 år og lille terrieren Kompis ?‍?‍??

Med kvaliteter som sta, arbeidssom og selvstendig, nyter jeg hverdagene som selvstendig næringsdrivende. Jeg er stolt forhandler og teamleder i et av verdens største nettverksselskap, også kjent som Forever Living Products. Jeg eier og driver VelværeLoftet, en velværesalong med 2 ansatte som tilbyr blant annet negler og hårfjerning samt at jeg er gründeren bak All About You Norge, salg av naturlig sukkerpasta til hårfjerning og opplæring av salonger i sugaringteknikken ?

På fritiden handler livet mitt om familie, venner og det å faktisk leve livet. For meg vil det si og ikke bare være her, men skape minner så når jeg blir gammel kan jeg se tilbake på et innholdsrikt liv ?

Jeg tar vare på meg selv ved trening og friluftsliv ??

Mine 3 sterkeste verdier som ligger til grunnlag for hvem jeg er og hva jeg gjør er Respekt, Frihet og Glede og med det sier jeg takk til deg som ville lese alt dette om meg! ?

Lurer du på noe, bare spørr! ?‍♀️

? Så ønsker jeg deg en fin fin dag ?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.