2 dollar og 14 cent..

Jeg, mannen, Amanda og mine foreldre er på ferie i USA, en fantastisk opplevelse, men det er ikke poenget med dette innlegget. 

I kveld var vi en tur på walmart, foran meg i kassa står ei dame med 3 små barn. Det tok sin tid og til slutt ble jeg klar over hva som skjedde, hu hadde ikke nok penger. Jeg ble litt satt ut der jeg sto og så at hu tok ut ytterligere en vare til knappe dollaren, for så å prøve kortet igjen, ikke dekning nå heller.  Hun skulle til å spørre kassadamen om å ta ut ytterligere en vare, men da spurte jeg kassadama, «hvor mye mangler det?»

Det manglet 2 dollar og 14 cent..

Jeg sa at «jeg betaler det jeg». 

Dama stotret frem takk et par ganger, jeg svarte «ikke tenk på det». Så tok hun varene og gikk.

Jeg angrer på at jeg ikke reagerte før og betalte alle varene hu hadde måtte ta ut. Jeg kunne også skrevet masse om hvor godt vi har det, takknemlighet også videre. Jeg skriver heller ikke dette for at det jeg gjorde var noe spektakulært og fortjener noen applaus, men 

Jeg vil bare si, at enhver positive handling gjør verden til et bedre sted!

❤ Så får du også muligheten, gjør en forskjell ❤

❤ Vær den forandringen du ønsker og se i verden ❤

❤ Det handler ikke om de store tingene, men de små ❤

One Comment:

  1. Ellen Elisenberg

    Så bra! Godt for damen og barna og få varene de trengte og godt å kunne bidra i noens liv ❤

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.