Ferske rundstykker til frokost

Igår kveld fikk jeg det mange som kjenner meg vil kalle for et illebefinnende, jeg bestemte meg for å bake rundstykker! Amanda og jeg er så utrolig glad i lange og rolige frokoster, så på den måten er det rart jeg ikke har gjort dette før ?

Da jeg selv veit hvor mye det betyr når kundene mine handler i min butikk, er jeg særdeles opptatt av å handle direkte selv! Så med emmer-mel fra Norsk Urkorn i skapet fant jeg en av oppskriftene til Eirin på siden deres og med honning fra egen butikk samt en runde i kjøkkenmaskin, så var deigen klar ?

Lot den heve et par timer før jeg lagde rundstykkene klare og satte plåten i kjøleskapet ?

First thing in the morning var å sprette ut på kjøkkenet, pensle rundstykkene med litt vann og putte de i stekeovnen ?

Mens Amanda og jeg ordnet oss luktet det bare bedre og bedre og når vi var klare for frokost, var også rundstykkene det ?

Og skal si det falt i smak for både liten og stor ??

Dette skal jeg absolutt gjøre oftere ? 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.