Om meg

Så hvem er jeg?

Eva Ottesen heter jeg, født i 86 og opprinnelig Johansen før jeg fant den yngre hunken Frank og giftet meg ? Han er den snilleste mannen på jord, men forholdet vårt er ikke basert på romantikk ? Et eksempel var når vi skulle begynne å lage mat til hverandre annenhver fredag med film og kos til, han valgte filmen Jurassic Park!!! (I hans hode helt enkelt for den filmen ville han se!) Men han har så mange andre gode evner jeg aldri ville vært foruten! Han lager masse god mat, aldri vanskelig og be når det gjelder klesvask eller støvsuging, nemlig de to tingene jeg hater mest av de daglige gjøremål! Han er utrolig nøye, så ting som blir gjort, er alltid ordentlig gjort ?

Kompis er en liten jack russel terrier (les terrorist) som kom inn i familien mai 2015! Han fyller dagene våre med masse glede, til tider litt frustrasjon og sinnsykt mye dårlig ånde ? Han viser hva «mye hund i liten kropp» betyr ? Men så ufattelig glad i den lille pelsdotten ??

Amanda gjorde familien komplett da hun kom til verden med planlagt hjemmefødsel 10.juli 2016 ? Min mamma sa da ventetiden etter barn ble lang, «det tar tid og lage den perfekte babyen», hu hadde rett ? Amanda er helt perfekt ?

Mer utfyllende info om meg er at jeg startet livet mitt på bondelandet på utsiden av Halden. Her er jeg oppvokst med alle typer dyr og fattet tidlig interessen for hest! Min første ponni kom inn på tunet når jeg var 10.

Her har du mine foreldre, Gunn og John, som og er mine største forbilder i livet. Mamma ble syk når jeg ble født, så jeg har vært så heldig å få ha mamma hjemme hele oppveksten!
Men det har selvfølgelig og vært en del tøffe tider, jeg ble tidlig voksen og kom meg ut i arbeidslivet. Jeg har jobbet med det meste, men så sta som jeg er, måtte jeg bli min egen sjef før jeg skulle finne det rette for meg ?
Idag har jeg vært det i 6 år og stortrives.
Det startet med drømmen om økonomisk frihet og muligheten til og styre tiden selv. Jeg startet en hudpleiesalong hjemmefra (2.etasjen over garasjen) og penger tjente jeg, men hadde bommet totalt når det gjaldt frihet ? Har aldri jobbet så mye jeg!

I salongen hadde jeg helse og velværeprodukter basert på aloe vera som jeg bare digget! Her lå det flere muligheter, nemlig det og veilede andre som også ville jobbe med disse flotte produktene ? Jeg tok fatt på oppgaven, uansett om de ønsket 5 000,- ekstra eller 50 000,-, så lærte jeg de opp og sammen ble vi en super gjeng med spreke damer som gikk for våre mål!
Dette har med årenes løp blitt til min livsstil og jeg har solgt salongen!
Jeg styrer tiden 100% selv, hvor og når jeg jobber og til og med hvem jeg jobber med ?

Livet har mange opp og nedturer, så på et tidspunkt dukket en coach utdannelse opp på min vei! Et meget smart valg, mange timer med snørr og tårer, men har ryddet innerst i de dype skap! Nå idag har jeg en mye større forståelse for meg selv og andre, lært meg å prioritere mer rett, snakker pent til meg selv og gir mer og mer slipp på kontrollen. Det er virkelig verdt og prøve, det gir ro i sjela!

Comments are closed