Lei vipper som «peker ned»!

Igår kom Tina innom for å få testet ut det nye utstyret til vippebøy på meg 😁

Jeg har gjort det mange ganger med gamle utstyret, men etter å ha prøvd vippeextension, var ikke resultatet lenger godt nok.. Og når jeg så de nye gummigreiene som skulle erstatte de gamle rullene, ble jeg ikke akkurat overbevist 🤔

Men vi lar bildene tale for seg vi 👇

Dette er før bilde uten noe som helst fiksing, og ja, det er umulig og ta et vakkert «close up» bilde 🙈

Et bilde underveis, lo meg skakk når hu skulle tape opp øyelokkene mine 😅

Og her kommer resultatet 👇

Wow!, sier jeg altså!! 😁 Dette er rett etterpå, så de har ikke tørket og spredd seg 100% ennå, men for et resultat! 😍

Satt også sammen noen collager så dere får sammenlignet skikkelig 👇

Så ønsker du å slippe å bruke mascara, men ønsker heller ikke vippeextension, er vippebøy og vippefarge et virkelig godt alternativ 👌

Merket som er brukt er wimpernwelle og om du bor i mine trakter, kan jeg anbefale deg å få dette fikset hos VelværeLoftet 😊

VelværeLoftet er salongen jeg startet for flere år tilbake, men som jeg valgte å selge når jeg gikk fulltid med Forever. Tina har siden da eid og driftet salongen på beste vis! 😁 Her kan du også få fikset neglene dine og fjernet uønsket hår med verdens beste teknikk «sukkerpasta». 

Det er til tider lang ventetid, så bestill time i god tid 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.