To dagers feiring av lille prinsessa er over!

Etter to magiske dager med feiring av lille prinsessa sin ettårsdag er pappaen i huset reist ut på jobb igjen og vi er tilbake i «hverdagen». Både Amanda og jeg er slitne etter alt fra forventninger og glede til nye inntrykk og litt seine kvelder, så tirsdagen idag ble en rolig dag ?

Eneste avtalen på agendaen var en time hos min personlige coach. Dette passet helt perfekt idag, da den «nye» hverdagen aleine med Amanda hele ukene når pappaen er borte på jobb og kun kommer hjem i helgene, begynner og tære. Jeg merker at jeg er mer sliten og det å ha noen som stiller de rette spørsmålene som får meg til å se alt både litt enklere og tydeligere, gjorde meg brått litt mindre sliten. For det handler om prioriteringer! Som venn, kollega, kone og mor, veit jeg som mange andre at det er lett å sette seg selv sist. Jeg møter så mange som har dette som en utfordring i en eller annen rolle i livet, så skulle tro at når alle gir så mye, ville det bli bra, men det vil alltid være noen som bare tar. Det er da man må ta kontroll over egen agenda, for hva har jeg å gi til andre om jeg ikke gir til meg selv?

Resten av dagen har vi kost oss hjemme. Jeg med en kopp kaffe og rolig planlegging av ukene som kommer, mens Amanda har fått pusle fornøyd rundt i sin egen verden med de nye fine lekene sine ?

Nå sover Amanda allerede og jeg har krypi opp i sofaen og venter på besøk av min kjære venninne Tina som har bestilt ny type vippebøy til salongen og jeg er klar for å være testperson ikveld ??

Ønsker deg en fin fin tirsdagskveld og husk, ta vare på deg selv ??

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.