Aldri gi opp drømmene dine og la kjærligheten seire?

Dagen derpå, hjemme igjen, snuppa sover og jeg nyter et glass vin mens jeg lar inntrykkene synke inn!

Jeg har i mange år vært stor fan av Coldplay og når jeg hørte de skulle komme til Sverige, var jeg raskt ute med å bestille billetter. Selv om jeg satt klar når billettene ble lagt ut, ble de revet bort med en gang og jeg endte opp med 4 billetter med «begrenset sikt» til ekstrakonserten.. 

Jaja, tenkte jeg, bedre enn ikke noe!

Så gikk månedene og når det nærmet seg, trakk de vi skulle reise sammen med seg. Null stress, mannen og jeg kunne da ta denne turen aleine. Helt frem til mannen ble kalt ut på 9 ukers utejobb ?

Kan vel si det sånn at på dette tidspunktet begynte jeg og tvile, var det meningen at jeg skulle reise.. Så jeg slo det egentlig i fra meg..

Forrige uke sto jeg ute og malte på huset og furtet litt for meg selv over at drømmen min skulle få gå i tusen knas rett foran øynene mine.. Så plutselig dukket den lille djevelen opp på min høyre skulder, «hvorfor lar du slike smålige ting stoppe deg, det er det du ville sagt teamet!?»

Jeg kastet meg på telefonen til min gode nabo, «veit du hvem Coldplay er?» «Ja, de er sykt bra!» fikk jeg i retur! NICE! Reisefølge var i orden! 

Så var det barnevakt, mamma og pappa kunne sitte, men ikke tirsdag, fader tenkte jeg… Er det mulig? I tillegg kom det fra mor, «kanskje du skal ta det som at du ikke skal reise?» ARGH!, NÅ skulle jeg få det til!!

Jepp, kl. 14.30 var Amanda plassert hos mor og far og vi satte kursen mot Gøteborg ?

For det første, begrenset sikt så vi ingenting til, det var perfekte plasser! 

De entret scenen med et brak og tok meg med storm tvert ? Jeg var solgt! Mitt store idol Chris Martin var tusen ganger mer enn jeg hadde ventet ? 

Alle de kjente slagerne, alle de nye hitene,  et show uten like, men det beste av alt, var kjærligheten og ydmykheten de utstrålte ❤ 

Hvordan de fikk oss til å føle oss som et i denne verdenen med all terror og dritt som foregår.. Øyeblikket hvor vi skulle sende varme tanker til menneskene rundt oss, til de vi bryr oss om. Hvordan skjermene viste Martin Luther King tale sine velvalgte ord om å stå sammen for fred. Hvordan scenen var pyntet med alle verdens farger, det ga meg følelsen av at vi alle er en del av samme verden og vi må stå sammen for å fikse den igjen!

Kjærligheten overvinner alt ?

Til sist setter han prikken over i’en og synger «kjenn ingen sorg för mig Göteborg», jeg får fortsatt frysninger og kjenner faktisk en tåre trille i glede og takknemlighet ??

Tur-retur Göteborg på drøye 12 timer har gitt meg et minne for livet ? Jeg vil aldri glemme denne dagen og den har nok også forandret meg som person og ?

Fra meg til deg; La kjærligheten seire og aldri, aldri gi opp om din drøm! ?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.