Frihet til å velge!

I dag har Amanda, Kompis og jeg storkost oss ute i snøen! Solen har gnistret fra knallblå himmel. Jeg har kastet snøballer til Kompis og Amanda har heiet og skrattet hysterisk fra vogna.

Det er så få av disse dagene og for meg er de så utrolig viktige!
Vi lever bare en gang og tanken for meg på og måtte gjøre som andre ber meg på slike dager, kunne tidligere rett og slett gi meg en klaustrofobisk følelse.

Jeg sier ikke at det er noe feil med 8-4 jobb eller å være ansatt, men for meg var det det.

Det at jeg har vokst opp med en syk mor har gjort at jeg er veldig opptatt av å nyte her og nå. Og tidligere drev jeg med hest og når solen skinte ute ville jeg i stallen, ikke vente til etter jobb, da var det jo blitt mørkt ute.

Jeg veit at jeg i dag har permisjon så dette handler ikke om i dag, men permisjonen tar en dag slutt og da hadde jeg ikke hatt muligheten lenger til å nyte disse øyeblikkene.
Så for dere som er som meg, og kan kjenne på den klaustrofobiske følelsen, da anbefaler jeg dere å se på mulighetene rundt å bli sin egen sjef innenfor direktesalgsbranjen!

For det å være sin egen sjef trenger ikke by på mye frihet, jeg snakker av erfaring.. Jeg har startet min egen bedrift to ganger, en hesteutstyrsbutikk og så en hudpleiesalong. Etter første forsøk satt jeg igjen med masse hesteutstyr og masse gjeld. Andre gangen hadde jeg lært litt, så startet opp hjemmefra, med minimale investeringer, det gikk faktisk veldig bra, jeg tjente mye penger, men hadde null fri..

Så hvorfor jeg anbefaler deg og titte på Direktesalgsbransjen er det mange gode grunner til! Du kan lese direkte om det her, men viktigst for meg er;

Jeg jobber hovedsakelig hjemmefra og kan samtidig ta med meg jobben hvor jeg vil, men trenger ikke leie dyre lokaler. Jeg kan jobbe tidlig eller seint, trenger ingen fastsatte åpningstider. Det er ubegrensede muligheter, så jo mer jeg gjør, jo mer kan jeg opparbeide meg av inntekt og andre goder som reiser etc.. Jeg er min egen sjef, bestemmer selv, men har samtidig masse flotte kollegaer som også er selvstendige, vi jobber hver for oss og samtidig sammen. Og viktigst av alt er at alt er basert på å hjelpe andre mennesker til å nå det de ønsker, her er det ingen spisse albuer!

Det finnes mange selskap å velge blant, og viktigst er at du finner noe som passer deg! To gode argumenter for hvorfor jeg valgte Forever Living er at produktsortimentet har et godt utvalg innen helse og velværebransjen, en bransje i stadig vekst og at produktene vi selger er forbruksartikler, kundene vender stadig tilbake når de først er blitt kunde! ?

Her kan du se mer info om Forever;

Skulle du lure på noe, kan du også ta direkte kontakt med meg 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.