Hemmelig Venn ?

Med bakgrunn i termingruppa jeg er i på Facebook har Amanda og jeg vært så heldige å få være med på «Hemmelig Venn» 2 ganger! Det går ut på at vi melder oss på, blir lagt til i en gruppe, der legger vi inn adressene våres. Så når fristen for å melde seg på er gått ut, så setter de som administrerer det sammen en liste slik at alle skal da sende en pakke til noen andre i gruppa. Det blir uker med hemmelighetskremmerier da alle fikser/handler/lager gaver og noen uker med venting til og fra postkassa i påvente om det er dagen for at det er en pakke der. Det har vært satt en makspris på 200,-.

Dette synes jeg har vært så koselig at jeg skulle ønske flere der ute kunne fått en hemmelig venn ? Det er så lite, men det betyr så mye!

Første gang vi var med på Hemmelig Venn fikk vi hjemmestrikket og magiske ord <3

Så jeg prøver meg!

På fb-siden min har jeg lagt opp et arrangement, Hemmelig Venn ? Nå er jeg spent på å se hvor mange som vil være med å ordne en liten gave og sende til noen andre, for så å få en pakke i retur fra noen andre igjen ?

Slik fungerer det:

PÅMELDING – HEMMELIG VENN

*******************************

I kommentarfeltet på dette innlegget skal de som ønsker å melde seg på hemmelig-venn skrive seg på ? Adressen pakkes skal sendes til, må sendes meg på pm ?

⭐️ Fristen for å melde seg på er 31.Mars. Når fristen er gått ut får alle tildelt en venn de skal sende pakke til, og være hemmelig venn for ☺

⭐️ Pakken til din hemmelige venn skal være sendt innen 30.April

⭐️ Gaven skal ikke ha høyere verdi/sum enn 200kr.

⭐ Og selvfølgelig er alle ærlige her og gjør som de har sagt og sender pakke, da man melder seg på dette for å være snill!

 

Jeg håper DU blir med, og gjerne også deler arrangementet på din side, inviterer dine venner, så vi sammen kan spre litt glede ??

5 Comments:

  1. Vi blir gjerne med ? Hilsen Anette og casper ?

  2. Melder meg på:)

  3. Vi vil og gjerne være med!! Klem Julie & Alice❤

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.