Å gi litt faen!

Ja, nå er vel kanskje ikke den overskriften rettmessig min, tror en annen kjent mann kanskje anses som eier av den, men ikveld må jeg låne den til dette innlegget!

Snart runder jeg 31 år og jeg har gjort meg noen erfaringer. Blant annet har jeg stiftet litt vel gode bekjentskaper med «snill pike-syndromet» som sikkert flere av dere kjenner til! Den lille stemmen som forteller deg at du må være sånn, gjøre sånn, hjelpe den og den, låne bort ditt og datt, alltid bidra og så videre…

Så for noen år siden ringte en kollega og inviterte meg med på en «intro-kveld til NLP. Så snill som jeg var sa jeg jo ikke nei, selv om det var kanskje det jeg egentlig hadde villet. Idag er jeg veldig glad for at jeg dro. Der fikk jeg meg noen aha-opplevelser på om hvordan jeg kunne påvirke hva jeg tenkte. Før denne dagen var det bare full gass og jeg håndterte bare alt som dukket opp uten og noen gang kjenne etter hva det gjorde med meg. Noen måneder etterpå startet jeg opp på en utdannelse til å bli Nlp-Coach, og hvor mye det ville påvirke livet mitt visste jeg lite om da. Det er sikkert bra, for vi mennesker er jo ganske redd for forandringer, så hadde jeg visst er det nok ikke sikkert jeg hadde startet!

Det neste året tok meg på en reise jeg er evig takknemlig for. En reise bakover og fremover. Jeg fikk ryddet opp i ting dra fortiden som jeg hadde lagt lokk på og jeg lærte meg hvordan jeg er ansvarlig for hvordan livet mitt videre skulle bli. Jeg fikk også verktøy til å gjøre det. Det har tatt noen ytterligere år og få dette innunder huden, men nå føler jeg virkelig det er blitt en del av meg.

Jeg har tatt styring i eget liv. Jeg lytter til meg selv. Jeg er ansvarlig for hva jeg velger og føle. Jeg har igjen tatt styringen og fremtiden er min.

Det er mange grunner til at jeg er evig takknemlig for at jeg har lært meg dette, men at jeg lærte det før jeg ble mor er bare gull verdt, for mamma-politiet der ute kan skremme livskiten av deg. Jeg er glad jeg lærte det i forhold til jobben min så jeg fant tilbake til hvem jeg var og hvorfor jeg gjør denne jobben. Det har gitt meg mine meninger tilbake, noe som også resulterer i at jeg setter mine mål. Da jobber jeg også for det med både hode og hjerte. Jeg skal jo heller ikke legge skjul på at det har gitt meg veldig mye i forhold til mannen min. Jeg kan forstå han på en helt annerledes måte nå, og jeg kommuniserer mye enklere og tydeligere. Dette gjelder også andre mennesker jeg har i livet.

Så tusen takk til Edel for at du inviterte meg med den kvelden og tusen takk til Ethos Academy for en fantastisk utdannelse og alle støtte og support underveis og etterpå ❤

Så nå burde jeg sikkert gått og trent, for jeg er tross alt på dag 8 i F15, men jeg startet fortsatt ikke F15 for og bli noen bikinimodell, men for å få gode vaner i livet. Og jeg mener gode vaner inneholder at man nå og da rett og slett litt faen! Lagt meg på sofaen med Kompis og sendt gubben på butikken etter sjokoladepudding og vaniljesaus og skal vi kose oss med en film! ?

Husk at du er bra nok akkurat som du er, lytt til magefølelsen og stol på deg selv og sist, men ikke minst, du lever en gang, ingenting er viktigere enn å nyte livet! ❤

GOD KVELD!!!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.