Klar for neste steg!

Året startet bra med en sukkerfri måned! Jeg skal ikke si det var lett, men når gubben i huset ble med, ja, da taper man bare ikke! 😛

Det har jo resultert i flere gode ting, blant annet så har jeg finni en sjokolade som ikke inneholder hvitt sukker! Jeg personlig liker den med jordbærsmak best! Fåes kjøpt på Meny for 23,- så prisen var ikke så ille heller.

Har også lært og lage sjokolademousse og vaniljesaus uten hvitt sukker, dette kan også virkelig anbefales! Oppskrift finner du på Linda Stuhaug sin blogg.

Men nå er det på tide å gå videre. Jeg har mange ganger gjort forsøk på livsstilsendringer og vil si at det alltid har vært verdt det. Jeg har alltid lært noe, men jeg har aldri klart og fullføre et helt opplegg å få det til og bli en del av hverdagen. Og det irriterer meg litt 😛 Jeg liker å fullføre når jeg gjør noe, men noe har gjort at jeg ikke har hatt viljen til og gjøre det. Og det ligger i hvorfor gjør jeg det. Forskjellen nå er at denne gangen veit jeg virkelig hvorfor jeg skal gjøre det og jeg er klar for å virkelig gjøre dette over tid for å få endringene inn i hverdagen!

For meg handler det om at jeg ønsker å være et forbilde for menneskene i livet mitt og mest av alt for Amanda. Jeg vil ha en sunn og god kropp så jeg kan få maks utnytte av det livet jeg lever. Jeg vil bruke konseptene jeg tilbyr gjennom jobb og derfor er det så viktig for meg at jeg faktisk går foran og viser både kunder og team hvor fantastisk dette konseptet er. Jeg vil lære mer om mat så familien får en spennende hverdag ved middagsbordet. Og i tillegg gjør det ikke noe å få igjen kroppen sin etter et tungt svangerskap og babytiden! Rompa er jo bokstavelig talt flyttet over på magen! 😛

Idag var dag 1 på vårt nye konsept som heter F15! 15 dager med kosthold og trening med tilhørende kosttilskudd. Her er det også lagt opp til 15 dager til, så nå er planen klar for de neste 30 dagene. Jeg startet dagen ut med en shot aloe vera, et glass vann, 1 Lean og en sjokoladeshake.

Neste måltid lot jeg meg inspirere av oppskriftene i heftet, ristet meg en brødskive, smurte på avokado og hadde på et hardkokt egg! Litt salt og pepper ble det også, veit ikke om det var helt etter boka, men men! I tillegg et glass vann med fiber i. Og dette var rett og slett veldig godt og veldig enkelt!

Så kommer tidspunktet hvor jeg skulle ut av huset og jeg har en stoooor «guilty pleasure» og det er kaffe! Ikke enkel svart kaffe lissom, men kaffe med masse rart i! 😀 Og dette legger jeg IKKE bort selv om jeg skal bli sunn! Jeg tror det er her nøkkelen ligger, det og lage gode vaner, men samtidig leve 😉 Sammen med kaffen ble det til at jeg spiste lunsj ute og det ble litt kinamat.

Så var det tid for middag, Amanda og jeg hadde vært på babysvømming, så vi kom hjem til ferdig dekket bord. Kylling, grønnsaker og fullkornsris med saus! NAM NAM!

Så var tiden kommet for å teste første treningsøkt og jeg er IN LØV med dette programmet! Det følger med videoer til både oppvarming, selve økten og strekke ut etterpå! Seriøst lissom! Gruppetimer hjemme i egen stue! 😀

Og når man har investert i nye treningsklær med matchende sokker i tillegg, ja da er jeg overbevist om at dette blir bra!!! 😀

 

2 Comments:

  1. Rumpa foran på magen, hahaha, nå lo jeg godt 😀 F15 er helt genialt. Spesiet så får jeg stort utbytte av matprogrammet. Nok og riktig mat er jo helt avgjørende for å oppnå resultater 😀

    • Ja, allerede nå merker jeg store endringer på kostholdet, noe som gir resultater i seg selv uten trening også! Forever Lean er blitt en god venn og kombinasjonen har gitt forbrenningen noen oppgraderinger vil jeg si 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.