Stop hunger now ❤

Jeg er kanskje sær, men jeg er ikke så glad i støtte alle organisasjoner som skal hjelpe her og der og så viser det seg at pengene forsvinner på veien.. Jeg vil gjerne hjelpe, men vil da vite at hjelpen kommer ditt den skal!

Så først og fremst bidrar jeg daglig gjennom arbeidet jeg gjør. Dette skjer gjennom innsamling av penger, månedlige donasjoner, innsamlinger fra kjøp av månedens produkt, våre egne julekort og lignende. Alt dette via Forever Living og deres globale organisasjon Forever giving.

Her får jeg konkret følge med å se hva bidraget er med på å gjøre for andre mennesker!

Drottning Silvias Barnsjukhus (foto lånt fra Forever Giving)

Packing for Phineas (foto lånt fra Forever Giving)

I tillegg fikk jeg første gang i 2015 under et globalt event i Singapore være med og pakke matpakker for Stop Hunger Now (heter nå Rise Against Hunger). Denne helgen er vi i Gøteborg for en skandinavisk samling og her fikk jeg igjen muligheten til å bidra!

Og få gjøre noe så konkret som å pakke mat føles veldig godt! Det og vite at jeg bidrar til at de kan hjelpe seg selv med å lage egen mat, næringsrik mat, varmer mitt hjerte!

I tillegg har Forever Living i 2017 satt et globalt mål om å pakke 1 million pakker!, spent på å se hvor mange vi kan bidra med fra Skandinavia denne helgen! ❤

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.