Sunt og godt ?

​Jeg er IKKE født på kjøkkenet, heller født ganske langt unna kan man si! Jeg er av de som måtte bli 25 år før jeg lærte meg å lage brun saus uten pose ? Annen historie, kjøpte flott kjøkkenmaskin for et par år siden, tenkte nå blir jeg proff på kjøkkenet, men desverre, på kjøkkenet er det ikke utstyret det kommer ann på ? Jeg hadde mer jordbærsmoothie i taket og på veggene enn i bollen!

Men selv om jeg er håpløs på kjøkkenet er jeg sterkt opptatt av kosthold. Så idag skulle jeg ut å holde en presentasjon på en helsekveld og jeg ville score litt ekstra med hjemmebakt. Valget falt på proteinbarer og oppskriften kommer her:

3 proteinbarer

50 g fibersirup (fikk jeg kjøpt på www.sunkost.no)

30 g sjokoladeprotein (brukte Forever Ultra fra egen butikk www.foreverlifestyle.no)

15 g valgfritt mel (peanøtt, havre etc, jeg valgte havremel da jeg hadde det)

1 klype salt

1-2 ts kakao

Hakkede nøtter (jeg gikk for mandler)

Bland proteinpulver, mel, kakao og salt. Varm påpeker fibersirup og bland raskt inn de øvrige ingrediensene før du former proteinbarene og strør over valgfrie nøtter/mandler. La dem hvile på en kjølig plass i ca 30 min før servering!

Skulle jo være greit dette tenkte jeg, men neida, dette bydde på utfordringer ?

Konklusjon er: IKKE bruk visp!!!

Men så sta som jeg er, så seiret jeg til slutt!!!

Desverre var været i mot meg idag, så jeg fikk ikke reist på helsekveld, men derimot var mannen fornøyd for da ble dette vår kveldskos!

Det blir definitivt ikke siste gang jeg lager disse!, men neste gang blir det uten visp! ?

4 Comments:

  1. Vil tro det var artig å få denne deigen av vispet igjen ! Hihi ? så gode ut da ? prøvde med vaniljeproteinpulver idag , var veldig godt det også .

  2. De så gode ut. Men så ut som en rimelig heftig jobb å få av vispen ja 😛

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.