Har du lyst, men noe stopper deg!?

Er du en av de som har vurdert og starte opp med Forever Living? Frister tanken på å være din egen sjef, styre tid og få anerkjennelse for jobben du gjør? Kanskje du snart skal ha barn i barnehage og gruer deg for å gå tilbake i jobb? Hva med en ekstra inntekt så du kunne levere seinere og hente tidligere? Kanskje helsen din ikke lenger passer din nåværende arbeidstid og kroppen ville hatt godt av fleksibilitet? Eller er du glad i og reise og kjøre ny bil og har sett at mange får både reiser og biler som bonus for vel utført arbeid?

Men så tenker du:

– Ja, men jeg kan ikke stå foran folk å snakke..

– Jeg er ingen selger..

– Det er sikkert for seint, er allerede så mange som gjør det..

– Jeg veit ikke hvordan jeg skal få med meg andre..

– Eller andre negative tanker om deg selv og hvordan du ikke ville fått det til?

Da skal jeg fortelle deg en aldri så liten hemmelighet!

Alle var nye når de startet! Alle startet med samme første ordren, første salget, første rekrutteringen, første presentasjonen etc.. Det er faktisk det som er noe av det mest geniale med network marketing! Alle starter på samme sted!

Andre gode grunner er at her vil du ha din egen veileder som lærer deg opp og går veien sammen med deg, denne veilederen har også gjort det før, så du blir aldri bedt om å gjøre noe de selv ikke har gjort!

Denne muligheten er perfekt da den tilpasses deg og dine ønsker, vil du ut å møte folk, så gjør du det. Trives du hjemme, kan du jobbe via sosiale medier.  Er du et A-menneske jobber du på formiddagen, er du et B-menneske jobber du på kvelden! Du bestemmer selv hvor målet skal være, en ekstrainntekt eller vil du at dette skal bli din fulltidsjobb? Ut ifra dine mål og drømmer får du en plan og opplæring tilpasset dette!

Det eneste du trenger å ha for å starte er et ønske om noe, en drøm, uansett hva det er vil du ha verktøyene til å nå det med Forever!

Så hopp ned fra gjerdet og kontakt meg eller den som har introdusert deg for muligheten, få en full presentasjon og still alle spørsmålene du har, så du kan bli trygg og bestemme deg for å komme i gang.

Husk, du lever bare en gang, livet er for kort til å angre på det!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.