Legge igjen og ta med!

1.januar er min dag ? Dagen da jula skal ut, godteri og søtsaker ryddes bort og alt kommer tilbake til hverdagen igjen ? Jeg trives best i hverdagen, det er de det er flest av, derfor så viktig og gjøre de til de beste!

Jeg har handlet inn nye lys, alt går nå i hvitt, grått og sølv. Putene jeg fikk til jul passet perfekt inn til dette med matchende farger, men sitatet sier alt om hva jeg vil ta med meg fra 2016! ?

Har du tenkt over hva du vil ta med deg og hva du vil la være igjen?

En enkel oppgave du kan gjøre er; ta 2 ark, det ene skriver du hva du vil la være igjen i 2016, på det andre skriver du hva du vil ha mer av i 2017.

Når dette er gjort, tar du det du vil legge igjen i 2016 og kaster det i peisen! Har du ikke en peis, ta en lighter, gå ut og tenn på. Se det forsvinne! Det holder ikke å kaste det i søpla ?

Det andre kan det være fint og skrive inn i almanakken din, så du til enhver tid har det med deg. Ta en titt på det når du lurer på om du er på rett vei, det kan hjelpe deg til å hente deg inn igjen ?

Nå skal jeg nyte resten av kvelden med en siste kopp julemost mens mannen i huset gjør et siste innhogg i godteskåla, vi har nemlig inngått en avtale om sukkerfri måned!! ? For å si det sånn, jeg gleder meg, det gjør ikke han ?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.