​2016 – da det virkelige målet ble innfridd!

Jeg har hele livet hatt et mål, økonomisk og tidsmessig frihet til å være den mammaen jeg ønsket når den tid kom!
Så for 6 år siden startet jeg min egen velværesalong hjemmefra. Ei venninne introduserte meg for noen fantastiske hudpleieprodukter basert på aloe vera. Jeg falt pladask og startet og bruke disse i salongen. Salongen gikk kjempebra og penger tjente jeg, men tid hadde jeg ikke! Og om jeg ble syk, ja, det kunne ikke skje.. Hvem skulle da ta kundene?

Gjennom salongen solgte jeg mye produkter, hjalp mange med både bedre hud og helse. Og så at her var det flere muligheter. Jeg begynte og hjelpe andre igang med produktene og teamet vokste. Jeg skjønte at dette var virkelig noe for meg, jeg har alltid likt å hjelpe andre og her hadde jeg det perfekte verktøyet!

2 år seinere solgte jeg salongen, teamet vokste og jeg ville ha 100% fokus på å hjelpe andre med sine mål.

6.november 2015 fant jeg ut at jeg var gravid og jeg skal ærlig innrømme at det er umulig og leve normalt med en liten spire som vokser inni magen ? Både fordi formen var håpløs og jeg gledet meg vilt, jeg skulle jo bli mamma!

Så allerede her senket jeg tempo. Det og kunne være i gravidbobla og kose meg med shopping til lille, pusse opp barnerom og ikke minst ta hensyn til kroppen var helt perfekt!

10.juli kom Amanda til verden og en ny boble kom, babyboble, jeg kunne ligge hele dagen og snuse på henne ?

Nå er snart 6 måneder godt og jeg nyter fortsatt dagene til det fulle, ja, jeg jobber litt, men det er fordi jeg vil! Jeg har ingen bekymringer for penger eller tid. Ei heller barnehagestart, det er ingen hast, jeg styrer jo dagene selv ?

Mye har jeg nådd på veien, bonuser, reiser etc, men det det virkelig har handlet om hele veien var friheten og den har jeg fått ?

Jeg er så takknemlig til Forever for muligheten og til verdens beste team, nå gleder jeg meg til 2017! Et år med mer babyboble, men også hjelpe flere til samme friheten!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.