Ammeku og juleribbe

​De siste 6 månedene har kroppen fått kjenne på en ny hverdag etter fødsel og som ammeku ? Men som jeg nyter ? I skrivende stund er det fet mat, godis og julefilmer som gjelder, noe jeg også koser meg med, men det setter og sitt preg på kroppen ?

Så nå er det godt og ha personlig trener på boks å se frem i mot i januar ? Det er flere forskjellige programmer som tilpasses uansett hva du har som mål. Kanskje du vil ned i vekt, få bedre kosthold, komme igang med trening eller sette treningen i system for å se resultater, uansett så passer dette deg! Det alle boksene har til felles er at det er komplett med kostholdsveiledning, kosttilskudd og treningsveiledning ?

Vil du vite mer om dette kan være noe for deg, send en mail til evaottesen@flp.com ?

One Comment:

  1. Haha, kjenner meg igjen i den der ja. Melkeku og snop. Jeg har latt alle hemninger fly og skal kose meg frem til 3 januar 😛 Men da er det slutt 😉

    Skulle ønske jeg hadde mulighet til å skaffe meg disse fit pakkene. Men men, får prøve å få det til uten 🙂 Skal ha av meg min 20 kg 😛

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.